JIM Aanpak op ALV 2016

Algemene Ledenvergadering Vereniging Spoedhulp Jeugd  
 
Op maandag 18 april 2016 vindt de Algemene Leden Vergadering van Vereniging Spoedhulp Jeugd plaats. Zet deze datum vast in je agenda en houd onze website in de gaten. Daar verschijnt in de loop van april nadere informatie en de agenda voor de vergadering. Zoals altijd zal naast de noodzakelijke administratieve en bestuurlijke agenda ook weer een inspirerende inhoudelijke inleiding worden verzorgd.

9789089539458

Dit keer komt Levi van Dam vertellen over de JIM aanpak. JIM staat voor Jouw Ingebrachte Mentor, dat wil zeggen iemand uit het sociale netwerk (een oom, vriendin, buurman) die door de jongere wordt aangewezen om hem of haar te helpen. Deze vertrouwenspersoon werkt nauw samen met de professionele hulpverleners. Meerdere lidorganisaties willen deze JIM aanpak gaan inzetten en Levi komt ons vertellen hoe deze aanpak ook in tijden van crisis en spoed van meerwaarde kan zijn.

Wil je graag een agendapunt voor de ALV aandragen, geef dit dan voor 24 maart schriftelijk door aan het secretariaat (secretariaat@spoedhulpjeugd.nl <mailto:secretariaat@spoedhulpjeugd.nl> )
 
Wellicht ten overvloede: de ALV is voor de hulpverleners ASH en FF, managers/leidinggevenden en bestuursleden.
 
Datum:               maandag 18 april 2016
Zaal open:           13.30 uur
Vergadering:       14.00 – 16.30 uur
Napraten:            16.30 uur
Locatie:                Jaarbeurs, Beatrixgebouw van de Jaarbeurs | Jaarbeursplein 6 | 3521 AL  Utrecht
 
Je aanwezigheid stelt de vereniging zeer prijs. Verder verzoeken we je aan te melden
secretariaat@spoedhulpjeugd.nl <mailto:secretariaat@spoedhulpjeugd.nl> . Dit in verband met de zaalopstelling en catering.